Home Plite pe gaz
Plite pe gaz
Plite pe gaz PDF Imprimare Email
Plite pe gaz
Scris de madalina   
Vineri, 17 Septembrie 2010 13:52

O solutie optima, situata la mijloc intre aragazuri traditionale si o plite electrice sunt noile plite pe gaz. Acestea au fost dezvoltate in ultimii ani pentru persoanele care nu se bucura de prea mult spatiu in bucatarie. Sistemele de protectie sigure cu care sunt dotate mai toate modelele de plite pe gaz le fac sa fie alegerea perfecta pentru multi utilizatori.


Sunt gospodine care s-au invatat cu aragazul traditional si cand isi renoveaza bucatariile nu au spatiu pentru amplasarea unui echipament de gatit atat de mare. In aceasta situatie, multe aleg sa cumpere separat plite pe gaz si cuptoare incorporabile. Acestea pot fi amplasate cu usurinta si incastrate in mobilier build-in. Pentru persoanele care nu gatesc zilnic si aleg sa manance in oras sau pur si simplu nu au timp sa desfasoare aceasta activitate, modelele de plite pe gaz cu doua ochiuri sunt perfecte.


In plus, aceste plite electrice aduc mai multa flexibilitate in bucataria oricarui dintre noi. Prin flexibilitatea mai sus mentionata nu intelegem lipsta de functionalitate, confort sau de fiabilitate. Printr-o simpla rasucire a butonului, puteti aprinde cu usurinta flacara arzatorului. La unele modele beneficiati chiar de suporturi din fonta. Daca aveti vreo grija legata de faptul ca aceste suporturi sunt greu de intretinut, puteti sa stati linistiti pentru ca ele se pot spala in masina de spalat vase. Optiunile de stingere automata a flacarii prin oprirea de furnizare a gazului va promit siguranta pentru dumneavoastra si copii. Se evita in acest mod incidentele neplacute cu care ne confruntam la aragazurile traditionale.


Oamenii cumpara inca multe plite pe gaz in detrimentul celor electrice de teama facturilor crescute la electricitate. Dar cum pretul gigacaloriei este si el in continua crestere, unii au optat pentru plite electrice.


Multe plite pe gaz se pot incastra la nivelul blatului din granit sau piatra naturala. Suprafata din quart si suporturile din otel emailat special pentru vase, arzatoarele pentru module economice si siguranta termoelectrica pentru a supraveghea flacara sunt elemente foarte importante pentru cumparatorii de plite pe gaz.


Printre companiile care produc si distribuie plite pe gaz se numara: Electrolux, Bosch, Arctic, Whirlpool sau Beko.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com