Home Plite Electrolux Plite Electrolux
Plite Electrolux PDF Imprimare Email
Plite Electrolux
Scris de madalina   
Vineri, 17 Septembrie 2010 12:55

Electrolux este unul dintre liderii pietei mondiale de aparate electrocasnice. Gama variata de produse include articole pentru ingrijirea casei, bucatarie, aircare, electrocasnice mici si produse pentru ingrijirea tesaturilor. In categoria „Bucatarie” gasiti submeniul echipamente incorporabile. Reprezentantii companiei va sugereaza sa nu porniti cu achizitionarea mobilierului in momentul in care va reamenajati bucataria. EI considera ca electrocasnicele sunt mult mai importante, de aceea primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa va alegeti electrocasnicele incorporabile de care aveti nevoie.


Printre produsele din aceasta gama se numara: hote, cuptoare, espressoare, masini de spalat vase, congelatoare si plite Electrolux.

De ce sa ne cumparam plite Electrolux?


Beneficiile pe care aceste plite Electrolux le ofera viitorilor cumparatori sunt: o preparare flexibila si confortabila a alimentelor, spatiu suplimentar pentru accesorii precum tigai si oale, tehnologia de inductie prin care produsele nu se mai ard si optiunea de oprire automata.


Cum poate fi procesul de gatit mai simplu si mai rapid? Foarte simplu: cu plite Electrolux. Acestea promoveaza in principal prepararea alimentelor cu inductie. Recenta tehnica inovativa inclusa in aceste echipamente foloseste energia pe care o produc campurile electromagnetice. In acest mod, caldura rezultata este generata direct catre baza recipientului. Avantajul principal este faptul ca plita nu se incinge, ci doar recipientul. Va puteti feri acum de arsuri. In plus, fiecare zona de plite Electrolux beneficiaza de incalzire individuala, risipa de energie nu-si mai gaseste locul aici.


Cum puteti avea mai mult spatiu pentru a va depozita accesoriile utile in bucatarie? Tot cu plite Electrolux. Acum puteti aseza orice recipient pe suprafata plitei. Daca acesta este mai mare, sistemul care detecteaza automat diametrul recipientului va permite functionare a doua zone pentru preparare daca punctele centrale ale acestora sunt acoperite.


Daca ati setat o perioada de timp, plita se va opri de la alimentarea cu energie electrica datorita unui intrerupator automat. Cand a fost conceput acest sistem, specialistii au avut in vedere in primul rand confortul si siguranta utilizatorului. In plus, caldura nu se activeaza decat cand intra in contact cu vasele in care gatiti. Se elimina in acest mod pericolul ca transferul de caldura sa se piarda in aerul inconjurator.
 

Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com